Skotersafari i Sälen – boka en guidad tur på fjället med oss

Skotersafari i Sälen – boka en guidad tur på fjället med oss

Vi erbjuder guidade turer i samband med er hyra av snöskoter hos oss. Förmiddag eller heldag. Kontakta oss om ni önskar annat upplägg.

Vi anpassar efter era önskemål. Höga fjäll med mils vidd utsikt, eller du kanske bara vill köra led. Vi kan även ta er med på lite lössnö körning bortom leden för en unik och speciell naturkänsla.

Vi anpassar såklart körningen efter kunskap i gruppen.

Halvdag (förmiddag)

Du bestämmer själv hur du vill att din tid skall spenderas. Vi har flera olika vägar att köra beroende på vad du önskar. Bara köra led eller även köra och prova på lite offpist körning i lössnö.

Du bestämmer själv om du vill fika på nåt av ställena på fjället. Halvdag passar bra för dig som vill testa på att köra snöskoter och komma upp lite på fjället.

Pris: 1500 :-

Heldag

På en helgdagsguidning får man tid med det mesta som fjället har att erbjuda. roliga leder, höga fjäll och körning på flera olika ställen offpist. Lunch på något av de pittoreska ställena på fjället.

Du får en heldag med underbara vyer och rolig skoteråkning i fantastisk natur. Heldag passar bra för dig som kört en del tidigare men också för dig som vill få ut mycket av fjället och skoterkörningen. Vi passar på att samtidigt instruera dig som vill, hur man skall tänka och göra för att köra i lössnö.

Pris: 3000 :-

 

Skotersafari i Sälen – Boka i tid

Vår skotersafari i Sälen är populär och vi har begränsad tid samt antal guider så det kan bli fullbokat, så först till kvarn. Vi erbjuder endast guidning vid bokning av någon våra snöskotrar. Har du hyrt någon annanstans men även skoter av oss kan du boka skotersafari för hela gruppen hos oss.

Boka skotersafari på Tel: 0280-104 66