Upptäck frihet på riktigt – hyr snöskoter i Sälen

Utforska fjällen i Sälen på egen hand! Med våra kraftfulla och lättkörda snöskotrar upptäcker du det vackra vinterlandskapet i Lindvallen på dina egna villkor. Vi på Sea and Snow hyr ut snöskotrar av de välkända märken Arctic Cat och Polaris, lika högkvalitativa som lättmanövrerade.

Vill du ha en guide som visar dig fjällets pärlor, eller vill du låta din egen äventyrsanda styra? Vill du ha en heldag ute på fjället, eller räcker det med en par timmar? Vad du än väljer kommer du att få upptäcka hur frihet känns på riktigt!

Snöskoteråkning i Lindvallen

Eftersom din upplevelse är viktig för oss anpassar vi oss efter dig. Åk på led med en guide eller busa runt i lössnön vid sidan av leden i Lindvallen, eller varför inte kombinera båda två? Lägg till en mysig lunch uppe i en av toppstugorna och du har en perfekt dag framför dig.

Är vädret inte det bästa? Oroa dig inte, turen kommer inte att ställas in bara för det. Vi sticker istället och utforskar myrerna. Tack vare av att våra snöskotrar är av mountain modeller passar de lika bra för backcountry åkning utanför leden, utan att du ska behöva oroa dig för att fastna i lössnön. Körningen blir lika rolig som trygg.

Boka guide

Om det är första gången för dig rekommenderar vi dig starkt att boka guide. Att få susa runt i den kristallvita snön med solen i ansiktet med en guide som kan sin sak är en garanti för en minnesvärd upplevelse!
Vill du inte åka med en guide, men har ingen aning om vart du ska åka i Sälen? Inga problem, vi visar dig mer än gärna på en karta vad man inte får missa. Kort sagt – vi anpassar körningen efter dina önskemål och dina körkunskaper för att du ska få ut så mycket som möjligt av din snöskotertur!

För vana förare och nybörjare

Boka en riktigt rolig upplevelse på fjället i Sälen med oss på Sea and Snow! Oavsett om du är en van förare eller om det är första gången för dig ser vi till att din snöskoterupplevelse här i Sälen blir den bästa. Se bara till att ladda med en bra frukost och bra sömn så garanterar vi att du kommer få ett äventyr att minnas.

Upptäck frihet – upptäck snöskoteråkning.