Hyra vattenskoter i Stockholm – den perfekta sommaraktiviteten

Fart, fläkt och frihet. Det finns få saker som slår en sommardag vid vattnet. Våra högkvalitativa och lättkörda vattenskotrar tar dig ut på ett äventyr i Stockholms skärgård som du sent kommer att glömma. På Sea and Snow hyr vi ut vattenskotrar av märket Sea-Doo, som passar både nybörjare och proffs.

Vill du spana in Stockholm från ytan, eller kanske fylla på med adrenalin när du lattjar runt på Mälaren? Vad du än väljer är det som upplagt för en perfekt sommardag.

För nybörjare och proffs

Oavsett om du är nybörjare eller proffs passar våra vattenskotrar dig och dina erfarenheter. Skotrarna är av märket Sea-Doo, och försedda med deras Intelligent Brake & Reverse som gör den lätt att manövrera oavsett körvana. Känner du att du har koll på skotern och vill få adrenalinet att pumpa passar de även dig som vill gasa på, stegra och lattja runt. Med 90hk och en toppfart på 40 knop gör de inte ens den mest äventyrslystne föraren besviken! Klicka in på kalendern för att se tillgänglighet och priser.

En heldag på Mälaren

Våra skotrar rymmer två till tre personer och kan hyras i 10 timmar. Är det första gången ni åker vattenskoter i Stockholm hjälper vi er gärna med tips på var ni bör åka för att maximera er upplevelse. Vill ni hellre ge er iväg och utforska på egen hand går det såklart också bra. Ge er ut på ett fartfyllt äventyr på Mälaren – det blir en dag utöver det vanliga!

Hyr vattenskoter till företagseventet

Är det dags att boka in årets företagsaktivitet? Boka in en heldag med vattenskoter! Det bir garanterat en upplevelse ni länge kommer prata om i lunchrummet. På Sea and Snow hyr vi ut vattenskotrar till både företag och privatpersoner. Kontakta oss så formar vi en lösning som passar er.

Boka in sommarens roligaste aktivitet – hyr vattenskoter.